گزارش ویژه “چایپاره خبر ” از شورای فرهنگ عمومی شهرستان چایپاره

به گزارش #چایپاره_خبر از اداره ارشاد وفرهنگ اسلامی شهرستان چایپاره، جلسه شورای  فرهنگ عمومی به ریاست امام جمعه شهرستان حجةالاسلام و المسلمین دکتر کریم پور و باحضور،فرماندار ،شهردار،جانشین سپاه ، فرمانده انتظامی، مسوول دفتر نماينده مجلس، نماینده اداره اطلاعات، معاون آموزش و پرورش، روسای دانشگاه‌های پیام نور و آزاد ،مسوول کتابخانه های عمومی ، نماینده رسانه و دبیر کارگروه رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر اعضا برگزار گردید.
جلسه با تلاوت قرآن توسط سعید شکورزاده فرماندار شروع و در ادامه  حجت الاسلام والمسلمین دکتر کریم پور امام جمعه شهرستان ضمن سلام و تبریک روز ارتش و با بیان اینکه اولین جلسه شورای عمومی در سال جدید هست دستور جلسه ای خاص مطرح نشده و قرار بر این است اولویت بندی چالشهای شورای عمومی کشور در سال جدید مطرح و و  روی چالش مدنظر و خاص شهرستان برنامه ریزی و بررسی خواهیم کرد.
که اولویت بندی چالش‌های کشوری در شورای فرهنگ عمومی در چند موضوع که اولین،  چالش‌های دینداری که مخاطبش نوجوانان  در رابطه با جذب نوجوانان به گروه های غیر مذهبی، موضوع دوم تعارض بین وظایف دینی و تمایلات فردی و سومین موضوع از  چالش شناخت ناکافی از دین و تغییر در باورهای دینی چهارم کاهش اعتماد به روحانیت و کارهای دینی و پنجم کاهش در فعالیت‌های دینی می باشد.
دکترکریم پور با بیان اینکه برای بررسی چالش های مورد نظر در شورای عمومی شهرستان باید اولویت شهرستان را در نظر گرفت و به بررسی و کمک به حل معضل اجتماعی در سطح شهرستان اهتمام ورزید.
ودر ادامه امام جمعه کریم پور خاطر نشان کردند اگر ما فقط  یک چالش و معضل اجتماعی را در  شورای فرهنگ عمومی بررسی وچکش کاری کنیم و ذره ای از این چالش،موردنظر در سطح شهرستان بتوانیم حل کنیم کار قدری انجام داده ایم.
سپس آقای عصمتی  دبیر گارگروه فرهنگ عمومی چایپاره با بیان اینکه این جلسه نخست شورای فرهنگ عمومی در سال جدید می باشد اختصاص این جلسه به تدوین برنامه ها و دستور جلسات شورا در یکسال پیش رو خواهد بود.
و در ادامه جلسه فرماندار شهرستان چایپاره سعید شکورزاده با بیان اینکه چالش های مطرح شده توسط امام جمعه محترم  نیازمند  بررسی ویژه  در شورای فرهنگ عمومی شهرستان می باشد و نقش آموزش و پرورش در برخورد با این چالشها خطیر ومتمایز کننده از سایر ادارات بوده که باید مورد توجه بیشتری در این مقوله از طرف آموزش و پرورش قرار گیرد. و دربین اولویت ها ،چالش های دینداری از مهمترین حوزه های مورد بررسی در شورای عمومی شهرستان می توان استفاده‌ کرد.
وسپس اعضای  شورای فرهنگ عمومی به ترتیب در مورد اولویت چالشهای دینداری در ارتباط با شهرستان چایپاره اظهار نظر نمودند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه لو در اهمیت بیان نقش دین و دینداری در زندگی توسط دبیران غیر مرتبط مثل دبیر ریاضی قبل شروع کلاس اشاره و بیان داشت این امر در تاثیر گذاری اهمیت دین برای دانش آموزان و استفاده آن در زندگی قابل مشهود خواهد بود.
حجةالاسلام والمسلمین جعفری در باب اهمیت دادن بازاریان در توجه به وفات و میلاد ائمه اطهار به تأثیرپذیری دین و دینداری در جامعه کمک خواهدکرد.
سرهنگ علیپور فرمانده انتظامی شهرستان چایپاره در مواجهه با چالش های دینداری در بین جوانان ،باید به جوانان بها داده ودر مسوولیت‌های مختلف اجتماعی از آنها استفاده نمود واین گروه بزرگ جامعه  نیاز به توجه و تشویق دارند چرا که آینده جامعه در دست این عزیزان خواهد بود.

یاسرجوادپور شهردار شهر قره ضیالدین در مورد مد شدن احسانات مرحومین در تالارها که قبلا کنترل شده و احسانات در مسیر درست مشارکت در کارهای خیرخواهانه صرف می شد که به تازگی مثل روال قبلی در مسیر درست هزینه نمی شود.
نجف زاده مسوول دفتر نماينده مجلس به رها شدن بی حد و حساب جوانان و خانواده ها در فضای مجازی که هدف دشمن در جنگ نرم امروزی به چشم می خورد. که دشمن در این جنگ نرم  بیشتر روی خانواده ها برنامه ریزی خاصی برای فروپاشی بکار گرفته هست.

ودر ادامه سرهنگ علیزاده جانشین ناحیه مقاومت سپاه شهرستان بیان داشت  تاثیر بیشتر فضای مجازی بر چالش‌های دینداری و جذب مخاطبین فضای مجازی به گروه‌های غير دینی خیلی بیشتر از آنچه که تصور می باشد بنظر می رسد. و باید با تولید محتوا به جنگ اینگونه فضای مجازی رفت.

وادارات با سپاه شهرستان در مواجهه با چالش های دینداری و اجرای برنامه ها در بخش کمک مالی همکاری نمی کنند.
نماينده اداره اطلاعات از نبود گروه های جهادی و هیجانات مذهبی و برنامه های سه شنبه های مهدوی و فعال کردن صندوق های مسجد در سطح شهرستان چایپاره اظهار نظر نمود.
یوسف غیورزاده مدیر مسوول پایگاه خبری “چایپاره خبر ” با بیان این سوال که خروجی شورای فرهنگ عمومی در چند سال گذشته چه بوده است؟ آیا فقط در حد نظر و تئوری مانده است؟ آیا تا حال  یک معضل اجتماعی در سطح جامعه چایپاره حتی اندک، تغییری در آن صورت گرفته است؟خروجی شورای عمومی باید بصورت عینی و ملموس حتی اندک در سطح جامعه دیده شود.
که مهمترین معضل اجتماعی حال و حاضر شهرستان “خودکشی” می باشد که هیچ مسوولی در قبال این مساله اظهار نظر و حرف نمی زنند و راه حل اساسی براین امر از طرف متخصصین امر پیگیر نبوده  و به فضای مجازی هم اجازه کنکاش و بررسی و آگاهی دادن به خانواده ها نمی دهند ودر نظر آنها  باید پرونده این معضل اجتماعی بدون بررسی مسکوت بماند از شورای عمومی درخواست نمود در جلسات شورای فرهنگ عمومی  این معضل اجتماعی با حضور متخصصین شهرستان بیشتر مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

دکتر اکبرپور رییس دانشگاه پیام نور شهرستان چایپاره ضمن اشاره به تایید حرفهای آقای غیورزاده و صریح الهجه بودن ایشان در بیان مشکلات جامعه،  شورای عمومی باید خروجی عینی در جامعه داشته باشد.
در شهرستان چایپاره گرایش جوانان به رفتارهای پرخطر بویژه خودکشی و مسابقات ماشین سواری بیشتر شده است که میشود در کارگروهای دانشگاهی مورد بررسی و چکش کاری شده که منجر به راه حل این معضلات حتما خواهدشد.
رئیس دانشگاه آزاد واحد چایپاره عامل بیشتر این معضلات اجتماعی را مشکل معیشتی مردم در سطح جامعه عنوان کرد.
رئیس دانشگاه آزاد در ادامه بیان داشت؛ با  راه اندازی طرح پویش در دانشگاه آزاد در ایجاد مشاغل برای دانشجویان در طول تحصیل کمک شده است. ایجاد مهارت همراه با تحصیل از دغدغه های اساسی دانشگاه بوده که به این مهم دست یافته است.
آقای قربانی  اهمیت و بها دادن به تک تک افراد جامعه باعث تحول و دگرگونی در زندگی آنها خواهدشد و امکانات مساجد و استفاده از جوانان در هیات امنا باعث رونق مساجد خواهد شد.
<span;>هیات امنای مساجد با حضور سالمندان کم سواد و بی سواد باعث فرار جوانان از مساجد خواهد شد.

<span;>خانم زینالی معاون پرورشی آموزش و پرورش چایپاره به اهمیت آشنایی دانش آموزان با آموزه های قرآنی در سنین پایین برای نیل به گذر از چالشهای دینداری که باعث شود از دین و دینداری زده نشود.اشاره کرد.ودر باب تشویق دانش آموزان و همکاران فرهنگی دخیل در کلاسهای قرآنی و پرورشی به اردوهای زیارتی شهر مقدس قم و مکان‌های مذهبی اعزام شدند.
که این اردوها تاثیر بسزایی در زندگی قرآنی و حفظ دینداری در زندگی در عزیزان داشته هست.

  • رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان اهمیت دادن به  کتابخوانی را در افزایش آگاهی و اطلاعات جامعه در مورد کاهش معضلات اجتماعی عامل مهم و اساسی دانست که متذکر شد که بیشتر معضلات اجتماعی حال و حاضر جامعه در اثر نداشتن آگاهی افراد جامعه هست که باید کتاب و کتابخوانی را  برای  کمک به حل معضلات اجتماعی با روش‌های نوین بسیج نمود.
    <span;>ثریا رئیس ستاد نماز جمعه شهرستان بیان داشت برای جا افتادن امر به معروف و نهی از منکر باید بصورت علمی  در دانشگاه‌ها توسط استادان ذی نفوذ در نگاه دانشجویان در سر کلاس قبل شروع کار  تدریس انجام گیرد.
از بچگی عاشق وطنم #چایپاره هستم

دیدگاهتان را بنویسید