جلسه مشترک شوراي قضايي استان ها با شوراي عالي قوه قضائيه

به #چایپاره_خبر اولين جلسه مشترک شوراي قضايي استان ها با شوراي عالي قوه قضائيه برگزار شد.

/ عتباتی: امر خدمت رسانی در دستگاه قضایی باید بی عیب و نقص باشد/مدیریت ارجاع هدفمند و دقیق برای ارتقای کیفیت رسیدگی ها مورد تاکید رئیس کل
صبح روز پنجشنبه 30 فروردین ماه دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در اولين جلسه شوراي قضايي استان ها که مشترك با شوراي عالي قوه قضائيه به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد و 5 ساعت به طول انجامید شرکت نمودند.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در نشستی که با اعضای شورای قضایی استان در حاشیه این جلسه داشت در راستای منویات ریاست معظم قوه قضائیه تاکیداتی را ارائه نمود.
یکی از مواردی که عتباتی به آن پرداخت پیشگیری از تجدید بیهوده اوقات رسیدگی بود که در این خصوص گفت: به راحتی می توان با برنامه ریزی بخشی از مسائل مربوط به تجدید بیهوده اوقات رسیدگی را مدیریت کرد و بدین منظور نیاز به تقویت ارتباط مدیران قضایی با بدنه با برگزاری نشست های مشترک و نظارت بر عملکردها می باشد و در این مورد نقش معاونین ناظر بسیار تاثیر گذار است.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: امر خدمت رسانی در دستگاه قضایی باید بی عیب و نقص باشد و با مدیریت امور، مانع تحمیل هزینه اضافی به مردم و بیت المال شد و در این زمینه نیز اقدامات خوبی در استان صورت گرفته ولی جای کار زیاد است.
مقام ارشد قضایی استان به نظارت بر ارجاع ها توسط مسئولین ارجاع نیز تاکید و گفت: از معاونین قضایی و مسئولان ارجاع انتظار داریم با نظارت و برنامه ریزی، امر ارجاع را مدیریت کنند و با شناسایی همکاران پرتوان و کارشناسان حقوقی مسلط، ذیل معاونت ارجاع تعریف شوند تا پرونده ها قاعده مند تشکیل و به شعبه وارد شوند و حتماً مدیریت ها در این خصوص عمقی و تقویت شود.
رئیس شورای قضایی استان با اشاره به تقویت نیروی قضایی و اداری استان در سال گذشته اظهار داشت: با این میزان برنامه ریزی و تشکیل جلسات مدیریتی و تقویت نیروی قضایی و اداری انتظار عملکرد مطلوب تر با تدبیر، نسبت به سال گذشته است و در این خصوص می بایست اقدامات مسئولان مرکز استان برای کل استان اثر بخش و الهام بخش باشد.
وی با اشاره به رشد 6 درصدی صلح و سازش در سال 1402 نسبت به سال قبل از آن، بر تقویت و استفاده از ظرفیت های صلح و سازش به عنوان یکی از راهکارهای پیشگیری از ورود پرونده های غیر ضروری به دادگستری استان تاکید و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود در این زمینه را خواستار شد.
مقام ارشد قضایی استان در ادامه با تاکید به امر پیشگیری از جرایم گفت: نباید در مقابل سیل پرونده منفعل عمل کرد و در این خصوص از معاونت اجتماعی و پیشگری از وقوع جرم دادگستری استان انتظار است که اقدامات اثر بخش و ملموس در پیشگیری از جرایم داشته باشد و با شناسایی و ورود به موضوعات مبتلابه برنامه های عملیاتی برای پیشگری از آنها ارائه و اجرایی کند.
استفاده از تاسیسات ارفاقی، نظارت بر محاکم حقوقی و رفع مشکلات مربوط به آنها و بازرسی سراسری از این محاکم برای تعیین تکلیف پرونده های مسن و معوق با ارائه راهکار، تشکیل جلسات مشورتی پرونده های مهم، تشکیل ماهانه شورای برنامه ریزی با محوریت سند تحول و برنامه عملیاتی و اجرایی 1403 استان، صرفه جویی در هزینه ها و بیت المال از دیگر تاکیدات عتباتی در این نشست بود.

از بچگی عاشق وطنم #چایپاره هستم

دیدگاهتان را بنویسید