چهره ماندگار شهرستان #چایپاره و #باستانشهرچورس جناب آقای #استاد_جبرائیل_آهنگری

چهره ماندگار شهرستان #چایپاره و #باستانشهرچورس جناب آقای #استاد_جبرائیل_آهنگری را بهتر بشناسیم.

💥آقای جبرائیل آهنگری در سال ۱۳۳۸ در خانواده مذهبی و انقلابی ،مردمدار که پدربزرگوارشان مرحوم حاج اسماعیل آهنگری از منظر دینی ،ارزشی زبانزد عام و خاص بوده اند چشم به جهان هستی گشود. خانواده نخبه پرور آهنگری چندین معلم ،دبیر، بخشدار شهردار،استاددانشگاه و مهندس به جامعه علمی ایران تحویل داده است.
💥جبرائیل آهنگری ابتدایی و راهنمایی را در چورس و دوسال اول دبیرستان را درمدرسه انوشیروان شهر قره ضیالدین در رشته علوم طبیعی به پایان برد وبخاطر علاقه ای که به شغل مقدس معلمی داشت در همان سال از دانشسرای مقدماتی خوی قبول و به خانواده بزرگ فرهنگی پیوست ودر سال ۱۳۵۶ موفق به دریافت دیپلم دانشسرا گردید.
💥استاد آهنگری در سال ۱۳۵۷ با اراده آهنین و هوش سرشاری که داشتند توانستند علاوه بر داشتن دیپلم دانشسرا ، دیپلم علوم طبیعی آن زمان و علوم تجربی امروز را بصورت متفرقه دریافت نمایند.
استاد بزرگوار از لحاظ داشتن اخلاق نیکو و پسندیده ،مردمداربودنشان هنوز که هنوزه ، بین مردم چورس و چایپاره دهن به دهن میشود و از،ایشان همیشه به نیکی یاد میشود.
💥آقای آهنگری در سال ۵۶ بمدت یکسال در روستای چیرکندی و سه سال در مدرسه مولوی چورس مشغول تدریس میشوند واز سال ۶۰تا ۶۳ بعنوان معاون دبستان مولوی چورس و از سال ۶۳ تا ۶۷ معاون مدرسه راهنمایی خواجه نصیر شهر قره ضیالدین انتخاب میشوند.
💥استاد عزیز در سال ۶۷ مدرک فوق دیپلم خود را در رشته دبیری علوم تجربی و درسال ۷۵ مدرک کارشناسی را در رشته مدیریت دولتی از دانشگاه ارومیه دریافت می کندتا خود را با علوم روز آپدیت نماید.
آقا جبرائیل چهره ماندگار چایپاره وچورس بعلت روابط عمومی بالا ، و اخلاق خاص مردمداری ، اخلاص در رفتارشان، از سال ۶۱ تا ۶۷ همزمان با تحصیل در دانشگاه، شغل معلمی ، بعنوان فرمانده پایگاه چورس وعضو شورای اسلامی چورس هم انتخاب می شوند تا دین خود را به زادگاهش بیش از پیش ادا نماید هرچه از رفتار ، کردار ،اخلاق نیکو و پسندیده ایشان قلم افزایی کنیم قلمها و دستها ناتوان خواهند بود.
💥چهره ماندگار شهرستان چایپاره در اسفند سال ۶۰ دیگر تاب ماندن درپشت جبهه با توجه به مشغله های فراوانش در خدمت به مردم که کمتر از سختی جنگ را هم نداشت نیاورد و به فرمان امام شهیدان لبیک گفته عازم جبهه های جنگ میشوند و با شرکت در عملیات فتح المبین در فروردین سال ۶۱ مجروح شده به پشت جبهه منتقل میشوند.
💥استاد بسیجی بعد از سلامتی باز هم بین سالهای ۶۲ تا ۶۵ چندین مرحله عازم جبهه های جنگ میشود و با لشکر عاشورا مدتی در محور گیلانغرب ودر عملیات فاو شرکت می کنند.
💥چهره ماندگار چایپاره استاد آهنگری بعلت کاردانی ، شایستگی و مردمداری از آموزش و پرورش چایپاره به وزارت کشور منتقل و بعنوان شهردار شهر قره ضیالدین انتخاب میشوند.
و از،سال ۶۸ تا ۷۲ در خدمت مردم شهر قره ضیالدین در شهرداری، با انجام طرح های گوناگون از جمله احداث کشتارگاه، انتقال میدان دواب از داخل شهر به حاشیه شهر و احداث پارک ملت فلکه گلدان نام برد.


استاد آهنگری چهره ماندگار چایپاره بعلت درایت ،مدیریت عالی ، روابط حسنه با ارباب رجوع وخدمتگزاری بی منت بعنوان شهردار نوشین شهر ارومیه بمدت دوسال ۷۳و ۷۴ انتخاب میشوند و با این انتخاب ،عیار نخبه چایپاره ای ، استانی و کشوری میشود و سپس در سال ۱۳۷۵ بعنوان بخشدار بخش انزل ارومیه انتخاب میشوند و آوازه چهره ماندگار چایپاره در سراسر استان گوش هر چایپاره ای را نوازش میدهد ودر گوشی زمزمه میکند آهای جوانان چایپاره!!! میشود از چورس چایپاره با حداقل امکانات و محرومیت قله های خدمت و معرفت را فتح نمود.
💥استاد عزیز با این همه حضور در وزارت کشور در منصب های مختلف، اما دلشان همیشه با آموزش پرورش بوده و هرگز از یاد نمی برند که از پله های آموزش و پرورش به این قله ها رسیده اند، در همین مسیر دلدادگی ، در سال ۷۸ به اداره کل آموزش و پرورش استان منتقل میشوند و چندسالی بعنوان کارشناس بازرسی و کارشناس مشارکت های مردمی و امورشوراها مشغول خدمت به فرهنگیان و دانش آموزان استان میشوند. وبالاخره استاد عزیز ، چهره ماندگار چایپاره در سال ۱۳۸۴ به درجه رفیع بازنشستگی نائل میشوند.
✍ یوسف غیورزاده

از بچگی عاشق وطنم #چایپاره هستم

دیدگاهتان را بنویسید