جلسه کارگروه آرد و‌ نان شهرستان چایپاره برگزار شد . 

‍ 💢جلسه کارگروه آرد و‌ نان شهرستان چایپاره برگزار شد .

به گزارش #چایپاره_خبر از فرمانداری شهرستان چایپاره جلسه کارگروه آرد و نان به ریاست فرماندار شهرستان چایپاره و با حضور اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان چایپاره برگزار شد.

🔰در این جلسه موارد زیر مطرح و تصمیات مقتضی اتخاذ شد :

۱-  لزوم آموزش عوامل نظارتی و بازرسان  ۲- لزوم آموزشی ویژه نانوایان و واحدهای خبازی و اعطای گواهینامه پایان دوره

۳- لزوم برگزاری آموزش لازم برای عموم مردم

۴- لزوم تشدید بازرسی توسط جهاد کشاورزی ، صمت ، شبکه بهداشت ، اتحادیه ، اتاق اصناف و بسیج بر عملکرد نانوایی ها و تخلفات موجود از جمله تعطیلی غیرموجه واحدهای خبازی و سوپرمارکت های عرضه کننده نان یارانه ای

۵- کثرت تعداد نانوایی های شهرستان در قیاس با پراکندگی جمعیت و مشکلات ناشی از آن برای مدیریت شهرستان فلذا سیاست کارگروه بر مدیریت موضوع  و ممنوعیت صدور هر گونه مجوز نانوایی یارانه ای نوع ۱ و ۲ ، لیکن احداث نانوایی آزادپز بلامانع می باشد و کارگروه موظف به مساعدت در اخذ پروانه فعالیت و همچنین کارگروه موظف به رصد خرید آرد آن واحدها از سامانه سیما و متعهد به تأمین آرد آن ها می باشد .

۶- در صورت وقوع 3 مرتبه تخلف ( متوالی ) ، کارگروه شهرسان با رصد و بازرسی واحدهای نانوایی می بایست ضمن اخذ تعهد در مرتبه اول ، در مرتبه دوم نسبت به کاهش سهمیه ناوا و تحویل به نانوایی همجوار و در مرتبه سوم موظف به قطع آرد تخصیصی و انتقال آن به نزدیک ترین واحد همجوار می باشد .

۷- با توجه به تبعات عدم حضور صاحب پروانه فعالیت خبازی در محل ، ضرورت دارد صاحب پروانه و یا مباشر ( فرد معرفی شده طی مکاتبه رسمی از طرف صاحب پروانه و دارای کارت مباشرت از اتحادیه ) در محل واحد صنفی حضور دائمی داشته باشد و در صورت عدم حضور صاحب پروانه به علت واگذاری واحد به فرد دیگر ( با بررسی دلایل و به صورت مستند ) به استناد تبصره ۵ ماده ۱۲ قانون نظام صنفی می توان پروانه کسب را ابطال نمود . در صوورت عدم اثبات واگذاری اتحادیه می بایست اختار عدم حضور را به صاحب پروانه صادر نماید و در صورت عدم حضور با توجه به ماده ۲۸ قانون امکان برخورد وجود خواهد داشت .

۸- بر اساس لیست بازرسان ارسالی به استان ضرورت دارد الف) بازرسی ها تشدید یابد ب) اخذ تعهد در هر مرتبه بازرسی مبنی بر رفع و عدم تکرار تخلف و رفع نواقص اقدام گردد و نتایح بازرسی به صورت روزانه در گروه کارگروه آرد و نان استان قرار گیرد

۹- با توجه به لزوم هم افزایی در جهت نیل به موفقیت در مهار آشفتگی های بازار آرد و نان ، مقرر است از ظرفیت اتحادیه نانایان شهرستان با استفاده از مکانیسم های چون خلع ید و عدم اعطای صلاحیت با نانوایان متخلف اقدام شود .

۱۰- بر اساس اعلام متولی سامانه نانینو ، عملکرد حوزه آرد و نان شهرستان در رابطه با اعمال و مدیریت سهیمه های ترمیمی و جبرانی به نانوایی ها سنجش و تخصیص آرد ترمیمی برای واحدهای متخلف علاوه بر کسب نمره منفی در ماه آتی باعث کاهش فزاینده سهمیه شهرستان شده و بر عکس چنانه ویرایش سهیمه آرد برای نانوایان غیرمتخلف انجام شود موجب نمره مثبت و افزایش سهمیه شهرستان خواهد شد لذاضرورت دارد در این خصوص دقت لازم صورت گیرد .

۱۱- ضرورت ابطال خبازی های متخلف آزادپز و نان های حجیم که از آردهای نوع یک و دو استفاده کرده اند برای ابطال مجوز

۱۲- ضرورت نظارت بهداشتی توسط شبکه بهداشت و درمان و پرونده های متشکله و پلمپ های احتمالی را جهت اقدامات بعدی به مراجع ذیربط ( جهاد ، صمت و نهایتاً تعزیرات حکومتی ) گزارش نمایند .

۱۳- لزوم آگاه سازی نانوایان از مشکلات بهداشتی کنجد سیاه و سپس برخورد با نانوایان متخلف

۱۴- لزوم استفاده از تجربیات موفق و شاخص سایر شهرستان ها در جهت مدیریت اصولی و بهینه حوزه آرد و نان و ضرورت آموزش مستمر نانوایان پیرامون چگونگی عملکرد ، نحوه صحیح استفاده از دستگاه کارتخوان و سامنه نانینو منتج به پیشگیری از تشکیل صف های طولانی مقابل نانوایی ها و نیز کاهش جزئی سهمیه شهرستان .

۱۵- لزوم رعایت ساعت مقرر ۶ صبح و اطلاع رسانی به موقع

۱۶- لزوم به روز رسانی اطلاعات سهمیه نانوایی ها و ساعات پخت و اطلاع رسانی به مردم

۱۷ – گزارش کامل از بازرسی ها و همچنین پرونده های متشکله  به تفکیک انواع نان ، انواع تخلفات به ویژه گرانفروشی ، کم فروشی ، عرضه خارج از شبکه آرد و فروش دو قرص نان بربری با دو بار کارت کشیدن به دلیل دو برابر بودن قیمت

۱۸- کلیه نانوایان می بایست نان را از طریق دستگاه کارتخوان مخصوص که به  سامانه  نانی نو متصل شده است به فروش برسانند .

۱۹ –  فرآیند بررسی و تحلیل عملکرد نان فروخته شده توسط نانوایان بر اساس اطلاعات استخراجی از سامانه نانی نو  ( تعداد تراکنش های ثبت شده ، متعارف و نامتعارف  بودن تراکنش ها ، رعایت تناسب میان آرد تخصیصی و نان فروخته شده در هر دوره توسط وزارت امور اقتثادی و دارائی انجام می گیرد بنابراین شرکت غله و بازرگانی دولتی ایران هیچ گونه نقشی در میزان سقف خرید آرد بارگذاری شده واحدهای خبازی در سامانه سیما را ندارند .

۲۰- الگوهای تخلف و تقلب نانوایی ها شامل :  ۱- تعداد ترکنش بالاتر از حد متعارف با یک کارت بانکی به استثناء کارت ثبت شده توسط نانوا  ۲- تعداد تراکنش بالاتر از حد متعارف توسط کارت ثبت شده نانوا   ۳- استفاده غیر متعارف از کارت هدیه و بن کارت در خرید نان   ۴- ثبت تراکنش خرید بین ساعت ۲۴ الی ۴ صبح   ۵- استفاده از کارتخوان در محلی غیر از نانوایی تعریف شده   ۶- افزایش سرعت متوسط تولید نان ( فروش نان گران و ثبت نان ارزان )  ۷- کاهش غیرقانونی ساعت پخت نان   ۸- تعداد تراکنش فروش نان پایین تر از حد متعارف   ۹- ثبت تعداد نان بالاتر از حد متعارف در هر تراکنش به استثناء خرید کسب و کار ، نهادها ، نذورات و …   ۱۰- درج نان به جای نایلون در خرید   ۱۱- ثبت تعداد نان بالاتر از حد متعارف به ازای هر کارت یکتا  ۱۲- عدم تطابق خریداری شده  و نان فروخته شده    ۱۳- پایین بودن تنوع کارت های بانکی خریداران نان در هر دوره   ۱۴ – کم فروشی    ۲۱- بازرسی ها و نظارت از نانوایی ها روزانه توسط بازرسین جهادکشاورزی، صنعت و معدن و اصناف در قالب چند اکیپ در نوبت صبح و عصر انجام می شود و در صورت بروز تخلف برخورد لازم انجام خواهد شد. مردم نیز  در صورتی که تخلفی را مشاهده می کنند می توانند از طریق تلفن اتحادیه، بازرسی جهادکشاورزی، بازرسی صنعت و معدن یا شماره ۱۲۴ تخلف را گزارش دهند، چراکه نمی توان به اندازه تمام نانوایی ها بازرسی اعزام کرد، لذا نیاز است مردم برای بهبود شرایط و رفع مشکلات و نواقص با مسئولان همکاری داشته باشند.

از بچگی عاشق وطنم #چایپاره هستم

دیدگاهتان را بنویسید